Bine ai venit!

Comenzi telefonice: 0731.478.788
0

Cosul tau de cumparaturi

Nu ai produse in cosul de cumparaturi.

Profita decele mai

tari promotii!

More Views

OFERTA SOC!! Cap de dus cu turmalina pentru filtrarea apei, acum la doar 49 RON de la 129 RON!!

Regular Price: LEI 129.00

Special Price LEI 49.00

Disponibilitate: In stoc

Transport rapid

In 24-48 ore ai coletul acasa!

Garantie

15 zile banii inapoi

Livram peste tot!

21 lei in orice localitate

Suport telefonic

Ai intrebari? Da-ne un telefon!

Descriere

Details

Dușul de dimineață sau cel de seară au efecte relaxante pentru creier, dar nu suficient.

Am avea nevoie de un impuls energetic sau de un element liniștitor pentru minte și fizic, iar proprietățile Turmalinei pot fi folosite în folosul nostru, chiar și la duș!

Filtrul de apă pentru duș, cu Turmalină, transformă fiecare duș într-o baie energetică, te vei simți mult mai relaxat și încărcat cu energie după fiecare duș.

Dușurile se transformă în veritabile ședințe de tratament, întrucât apa din rețea va deveni tonifiată, ionizată și alcalinizată, având efecte benefice asupra pielii, a tonusului și a minții.

Conform Organizatiei Mondiale a Sănătății, aproape 80% din bolile de piele sunt cauzate de apa de slabă calitate care vine în contact cu organismul. Virusurile și microbii din apă, bacteriile și rezidurile care apar din cauză că apa nu este corect dedurizată și purificată, produc afecțiuni ale corpului, care netratate, devin letale.

Primul care a înțeles proprietățile electrice ale turmalinei a fost un naturalist din secolul XVII. Profită acum de oportunitatea de a face duș cu apă purificată!

Cristalul de turmalină generează atât curent electric, cât și energie termică. Mai mult decât atât, turmalina generează curent electric de o intensitate compatibilă cu curentul electric generat de corpul uman, de 0,06 mA, astfel putând să echilibreze biocâmpul corpului uman afectat de o afecțiune acută sau cronică.

Nu rata acestă oportunitate unică! Grăbește-te dacă vrei să faci duș cu Filtrul special cu Turmalină. Stocul e limitat, comandă acum!